MenCare – video spotovi

Prisutnost oca i njegovo ravnopravno dijeljenje brige o djeci i obitelji donosi brojne dobrobiti ne samo za djecu, već za cijelu obitelj. Dokazano je da osobe koje su tijekom djetinjstva imale aktivno uključene očinske figure imaju više razina uspjeha u karijeri, veće šanse da imaju zdrave odnose i bolje se nose sa stresnim situacijama.

U suradnji sa SABMARINEom kreirali smo 3 promotivna spota s ciljem osvješćivanja važnosti provođenja očinskog dopusta i podržavanja istog od strane njihovih poslodavaca.
Promotivni spotovi bit će prikazivani na javnim televizijama u Hrvatskoj.

Spremni za polazak
Tko će što?
Gdje bi radije bio?

CREDITS
© Status M / agencija Sabmarine / produkcija Sabmarine / scenarij, režija i montaža Filip Dizdar / direktorica fotografije Magdalena Ptiček / scenografija Ivan Turkalj / kostimografkinja Tina Spahija / šminka Pavao Kantor / tonski snimatelj Alis Aljić / cast Dario Polančec, Sara Parisi i Irena Tereza Prpić


Kampanja je dio projekta “MenCare – Promocija uključenog i brižnog očinstva”, a financijski je podržavaju Island, Lihtenštajn i Norveška u okviru EGP grantova, Središnji ured za demografiju i mlade, Europska unija u okviru programa Erasmus+ te Veleposlanstvo Kraljevine Švedske u Hrvatskoj.