Izložba Tate iz Švedske i Hrvatske

Pridružite nam se na izložbi TATE IZ ŠVEDSKE I HRVATSKE koja se održava 21. i 22. travnja u Galeriji Forum (Teslina 16).

Izložba Tate iz Švedske i Hrvatske nastavlja se na projekt Swedish Dads Švedskog Instituta i švedskog fotografa Johan Bävmana koji je proveden kao izložba s dodatnim događanjima u nekoliko desetaka država diljem svijeta.

Dio izložbe Tate iz Švedske i Hrvatske uključivat će 25 fotografija s izložbe Swedish Dads koja prikazuje portrete očeva koji su odlučili ostati kod kuće s djecom najmanje šest mjeseci. Fotograf Johan Bävman istražuje zašto su ovi očevi odlučili ostati kod kuće sa svojom djecom i kako se zbog toga promijenio njihov odnos s partnerom/icom i njihovom djecom.

Uz fotografije tata iz Švedske na izložbi će biti prikazane i fotografije tata iz Hrvatske. Ukupno 25 fotografija tata iz Hrvatske uključuje prikaz tata u svakodnevnoj brizi za dijete u dobi od djetetova rođenja do 18 mjeseci života.

Fotografije tata iz Hrvatske prikupljane su na javnom foto natječaju#SUPERTATA kojeg je provodio Festival tata od 19. ožujka do 4. travnja 2018. godine.

Više informacija o Festivalu tata možete pronaći na web stranici:www.festivaltata.hr

Radno vrijeme galerije
subota 21. travnja: 10 – 15h
nedjelja 22. travnja: 10 – 14h

Festival tata podržavaju Večernji list i Yammat.fm