Foto natječaj #supertata 2022

Krenuo je novi foto natječaj u sklopu Festivala tata! Vrijeme je da zajedno i ove godine preplavimo društvene mreže fotografijama brižnih super tata.

Tate, podijelite s nama kako najviše volite provoditi trenutke sa svojim djetetom. Bilo da ste na izmišljenoj čajanki s kćerkicom, čitate sinu prije spavanja priču dok on neumorno postavlja na stotine pitanja ili ste pak glavni animator u dječjem parku, pokažite nam što je to “ono nešto” što je samo vaš način zabave i druženja.

Kako sudjelovati u foto natječaju?

Samo nekoliko jednostavnih koraka te dijeli da sudjeluješ u foto natječaju i pokažeš nam se u ulozi supertate.

1) Objavi fotografiju na svom Facebook ili Instagram profilu

2) Fotografiji dodaj kratki opis kojim objašnjavaš kako najviše voliš provoditi zajedničko vrijeme sa svojim djetetom. Navedi uz opis slike svoju dob, dob djeteta i mjesto iz kojeg dolaziš)

3) Nadodaj uz opis – #festivaltata, #supertata i #Buditata

4) Ovisno o tome na kojoj platformi objavljuješ fotografiju, označi Facebook stranicu Festival tata (@Festivaltatahr) ili Instagram stranicu Festival tata (@festivaltata)

5) Učini svoju objavu javnom (public).

Natječaj je otvoren od 01. svibnja do 22.svibnja 2022. godine.

Fotografije trebaju biti u digitalnom obliku, u visokoj kvaliteti, preporučene minimalne veličine 1,5 MB i maksimalne veličine do 6 MB. Fotografije mogu biti u boji ili crno-bijele. Jedan autor/ autorica može sudjelovati s jednom ili najviše tri individualne fotografije.

Tijekom trajanja natječaja javnost će moći glasovati za najbolje fotografije davanjem “lajkova” na profilima Festivala tata na Facebooku (pristigli radovi će biti objavljeni u Foto albumu) i Instagramu. Svaka fotografija (bez obzira na to gdje ju je autor/ica prvotno objavio/la) bit će objavljena na oba profila Festivala tata te će se “lajkovi” na Facebooku i Instagramu zbrajati. Potakni svoju obitelj, prijatelje i poznanike da prate profile Festivala tata na Instagramu i Facebooku i da glasuju za tvoju fotografiju. Autori/ce 5 fotografija koje zbirno dobiju najviše “lajkova” na profilima Festivala tata dobit će prigodne nagrade od organizatora Festivala tata.

Stručni žiri će također odabrati 5 najboljih fotografija čiji će autori/ce biti nagrađeni.

Svaki autor/ica fotografija mora jamčiti da su roditelji/staratelji djeteta suglasni sa slanjem fotografija na natječaj. Stavljanjem fotografija na svoj profil na Facebooku ili Instagramu daješ dopuštenje Festivalu tata i organizatorima (Status M i Roda) da koriste prijavljenu fotografiju s navođenjem autora/ice, opisa fotografije i ostalih podataka na svojim internetskim stranicama i profilima na društvenim mrežama u svrhu promocije Festivala tata. Autor/ica također daje dopuštenje da se prijavljena fotografija tiska u publikacijama i izloži na javnim događanjima koja promiču aktivno roditeljstvo. Prikupljene podatke koristit ćemo isključivo u navedene svrhe.Ovaj foto natječaj ni na koji način nije povezan s društvenim mrežama Facebook i Instagram. Facebook ni Instagram ne sponzoriraju, ne podržavaju i ne organiziraju ovaj natječaj. Sve informacije osigurava Festival tata.