Vikend u prirodi za tate i djecu: Prijavi se za kamp na Velebitu!

Status M u suradnji s Daddyhood Hrvatska organizira kamp i pruža jedinstvenu priliku za tate i djecu da provedu vikend u prirodi kroz strukturirani program pun pustolovina i zabave. Usmjeren na jačanje veze između tate i djeteta, kamp uključuje aktivnosti poput pripreme hrane, vrtlarenja, tjelovježbe, sporta i edukativnih radionica za sve sudionike.

Kamp počinje u subotu 6. srpnja u jutarnjim satima, a završava u nedjelju 7. srpnja poslijepodne. Sudionici će biti smješteni u Kampu Velebit s osiguranom hranom. Program i logističke informacije bit će poslani nakon odabira sudionika. Mjesta su ograničena i odabrani će biti oni najmotiviraniji.

S obzirom na ograničen smještajni kapacitet, moguće je dijeljenje soba s drugim tatama i djecom. Djeca moraju biti starosti između 5 i 10 godina kako bi se mogli uključiti u sve planirane aktivnosti.

👉🏼 Prijavite se ispunjavanjem obrasca i pridružite se vikendu ispunjenom novim spoznajama i druženjem! Prijave su otvorene do 5. lipnja, a troškovi smještaja i prehrane su pokriveni. Putni troškovi nisu uključeni.

Podijelite ovu priliku s tatama koje bi mogla zanimati! 🙌🏼

Za pitanja se slobodno obratite putem e-maila: info@status-m.hr ili elizabeta.matkovic@status-m.hr.

Ova aktivnost provodi se u sklopu projekta MenCare uz sufinanciranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.