Podcast “S tatama za tate”!

Uzbudljive vijesti za sve tate! Predstavljamo vam “S tatama za tate” podcast, jedinstvenu emisiju posvećenu očinstvu. Oduševljeni smo što vam možemo predstaviti naš novi projekt, prostor za otvorene i iskrene razgovore s tatama koji dijele svoja iskustva, strahove i radosti u vezi s roditeljstvom.

Ovaj podcast donosi raznolike teme koje se odnose na očinstvo i roditeljstvo, a naši gosti su tate diljem Hrvatske koji su spremni podijeliti svoje priče, savjete i trenutke smijeha s vama.

Premijerna emisija posvećena je vječnom izazovu usklađivanja posla i obitelji. A sve epizode možete pronaći na našem YouTube kanalu.

Pozivamo vas da nam se pridružite u razgovoru! Podijelite s nama vaše priče, postavite pitanja i pridružite se diskusiji na našim društvenim mrežama. Vaši prijedlozi za buduće epizode također su dobrodošli!

Podcast “S tatama za tate” nastao je u sklopu projekta MenCare, koji sufinancira Europska unija putem programa Erasmus+. Ostvarivanje podcasta financijski je podržala Europska komisija. Izneseni stavovi i mišljenja su isključivo stavovi autora i Europska komisija ne snosi odgovornost za sadržaj i uporabu informacija u podcastu.